BIM voor Infra terugkoppelsessie


Infra.jpg

13 juni 2017

Actuele resultaten en ontwikkelingen van BSI Infraroom

Voor geïnteresseerden in het infradomein, die bijvoorbeeld niet aan de Barcelona summit van Building Smart konden deelnemen, organiseert Building Smart Benelux op 13 juni van 13-16 uur een terugkoppelsessie op de Bouwcampus in Delft. Aanmelden kan via: secretariaat@buildingsmart.nl

In deze terugkoppelsessie wordt een overzicht gegeven van de actuele BIM-ontwikkelingen en hoogtepunten uit de Barcelona summit binnen het infradomein van Building Smart. Resultaten en besluiten die voor de ontwikkeling van BIM-standaarden voor de GWW-sector relevant zijn worden gepresenteerd. De internationale Building Smart standaardisatieontwikkelingen voor de GWW vinden in de zogenaamde ‘Infraroom; plaats.
Building Smart Benelux is in deze Infraroom afgevaardigd met het doel om gebruikersparticipatie en initiatieven vanuit de Benelux te stimuleren en te organiseren. De sessie van 13 juni is om die reden niet alleen voor terugkoppeling bedoeld. Het gaat er vooral ook om de deelnemers de kans te bieden om vragen, wensen en behoeften in te brengen. Input vanuit de Benelux-sessie zal vervolgens aan de Infraroom worden teruggekoppeld.

Terug naar overzicht