U bent hier:

Participeren

Participeren

De stichting biedt partnerschap voor voor alle bedrijven, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en overheidsorganisaties die verbonden zijn met de bouwsector: planners, aannemers, private en publieke opdrachtgevers, exploitanten van gebouwen of fabrikant van de software voor de Nederlandse bouwsector. Door het invullen van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als partner.

Let op: Een participatie loopt van 1 januari t/m 31 december en dient vooraf te worden voldaan. Opzeggingen voor het volgende jaar dienen uiterlijk voor 30 november te worden gedaan.

Velden met een * zijn verplicht.

Type lidmaatschap

Verschillende mogelijkheden

buildingSMART Benelux Subchapter Nederland vraagt in ruil voor verschillende wijzen van participatie een jaarlijkse bijdrage. Bezoek deze pagina's voor een volledige uitleg.


Algemene informatie organisatie

Geeft u hier svp de gegevens op zoals deze op de factuur moet verschijnen. 
Adresgegevens organisatie

Geeft u hier svp de gegevens op zoals deze op de factuur moet verschijnen.


Contactgegevens van de primaire contactpersoon

Let op: Op dit moment is het niet nog mogelijk om hetzelfde emailadres te gebruiken voor de primaire contactpersoon als de contactpersonen (die u later zélf kunt toevoegen) behorende bij uw organisatie. Wij hopen dat dit zsm is verholpen. 


Logo

Tot slot; graag ontvangen wij het logo dat we mogen gebruiken in onze communicatie (n.b. niet van alle participanten vermelden we logo's)


Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.