Cursus ‘IFC in de praktijk’ - 16 september


training2.jpg In het najaar zullen we weer tweemaal de cursus ‘IFC in de praktijk’ verzorgen. Deskundige sprekers zullen hierbij op praktische wijze de toepassing van IFC behandelen.


22 juli 2014 - door Gerrie Muhren

BuildingSMART ontwikkelt wereldwijd Open Standaarden ter bevordering van samenwerking in de bouwketen. De bekendste ontwikkelde Open Standaard is IFC (Industry Foundation Classes).

Steeds meer partijen uit de bouwketen spelen in op deze actuele ontwikkelingen. Als vereniging buildingSMART Chapter Benelux willen we de kennis over deze IFC standaard graag delen en daarom organiseren we op 16 september as. de cursus ‘IFC in de praktijk’.

Aan de hand van praktische voorbeelden zullen verschillende inleiders een toelichting geven op de stand van zaken ten aanzien van de ontwikkeling en implementatie van deze open Standaard in België en Nederland. De cursus wordt in samenwerking met de TU/eindhoven georganiseerd onder leiding van prof.dr.ir. B. (Bauke) de Vries. Deze universiteit zal ook de lokatie zijn waar de cursus op 16 september in de middag wordt gegeven. De kosten voor deelname aan deze cursus bedragen 300 Euro. Leden betalen de helft.

Bij voldoende aanmeldingen zal op 25 november de cursus wederom worden gegeven.

Indien u interesse heeft om deel te nemen stuurt u een bericht aan secretariaat@buildingsmart.nl ovv Cursus ‘IFC in de praktijk’.

Terug naar overzicht