Dutch BIM Success Stories, 14 april 2016 – De Doelen Rotterdam


oranje succes.jpg Tijdens de slotdag van de buildingSMART International Standards Summit verzorgen BIM Loket en buildingSMART Benelux samen een ochtendsessie onder de titel “Dutch BIM Success Stories”. Nederlandse vertegenwoordigers vertellen hier over de ontwikkelingen binnen open BIM standaarden in Nederland en het gebruik van de standaarden in Nederlands meest vooraanstaande bouwprojecten.


21 maart 2016 - door Bestuur

Van 11 tot en met 14 april vindt in Rotterdam de buildingSMART International Standards Summit plaats. Bezoekers van het evenement zijn BIM-experts vanuit de hele wereld. Nadruk tijdens het congres ligt op de ontwikkeling van de open standaarden in de bouw. De meest recente standaarden, processen, instrumenten en projecten komen aan bod. Daarnaast worden er parallelsessies georganiseerd voor een verdieping in de belangrijkste thema's van buildingSMART.

Deze ochtend sluit aan bij onze ambitie en de ambitie van buildingSMART International om sterker in te zetten op het gebruik van open BIM standaarden in de Nederlandse bouwpraktijk.

Direct aanmelden kan via http://bsisummitbenelux.eventbrite.nl. Hier kunt u zich aanmelden voor zowel de Summit als voor alleen de afsluitende dag (tegen gereduceerd tarief).


Ga naar externe link

Terug naar overzicht