Inschrijving geopend voor Standards Summit rotterdam in April 2016


Summit Rdam.png Wees dit keer aanwezig op de buildingSMART International spring summit! Normaliter krijg je niet zo'n kans om de mensen achter IFC te ontmoeten...


04 februari 2016 - door Rob Roef

De internationale summit (bijeenkomst) is een speciale gelegenheid om kennis te maken de mensen achter de schermen bij de ontwikkeling en levering van de open standaarden in de bouw. We verwachten dat alle buildingSMART-chapters uit de hele wereld vertegenwoordigd zullen zijn. Kom van 11-14 april 2016 naar Rotterdam en maak kennis met andere buildingSMART-leden en help mee aan verdere verbetering van buildingSMART's openBIM-processen en normen.

Er staan diverse plenaire sessies op het programma over de meest recente standaarden, processen, instrumenten en projecten, maar ook zullen paralellesessies worden georganiseerd om verder in te gaan op de belangrijkste thema's van buildingSMART.

Leden betalen €300, niet leden betalen € 350. Kaarten zijn te verkrijgen via de speciale Eventbrite website (de prijzen lijken hoger doordat de BTW alsmede een kleine fee voor Eventbrite is opgenomen in het totaalbedrag)

Direct aanmelden kan via http://bsisummitbenelux.eventbrite.nl

Terug naar overzicht