Kathryn Davies voor onderzoek in Nederland


Loep.jpg Karthryn Davies, Lecturer aan de Unitec Institute of Technology in Nieuw Zeeland, is een paar maanden in ons land. Ze is bezig met een promotie onderzoek over rollen en competenties voor BIM taken. Zie hieronder een korte omschrijving van wat ze aan het doen is...


20 april 2015

Karthryn Davies, Lecturer aan de Unitec Institute of Technology in Nieuw Zeeland, is een paar maanden in ons land.
Ze is bezig met een promotie onderzoek over rollen en competenties voor BIM taken. Zie hieronder een korte omschrijving van wat ze aan het doen is.
Voor dit onderzoek is Kathryn op zoek naar Nederlandse BIM Experts om te interviewen.

Onderwerp:
Het profiel en de identiteit van BIM specialisten, kijkend naar professionele achtergrond, competentie ontwikkeling, werk- en projectgerichte verantwoordelijkheden en rollen, persoonlijke kenmerken, carrière uitzicht, etc..

Doelen:
In staat zijn om advies te geven over verwachtingen; richting te geven aan training en ontwikkeling van personen met interesse in een BIM carrière; richtlijnen over generieke rollen en individuele benodigdheden voor bedrijven die een BIM omgeving willen inrichtingen; en aanbevelingen voor docenten die een opleiding of training ontwikkelen.

Participanten:
Personen met uiteenlopende achtergronden (architecten, ingenieurs, constructeurs, beheerders, FM, project managers, etc.) met een expliciete BIM rol in hun bedrijf (oftewel: titel als ‘BIM manager’ of iets dergelijks); óf zonder specifieke BIM titel, maar die gezien worden als ‘BIM champion’ in hun bedrijf.

Interesse?
Heeft u interesse in deelname aan dit onderzoek? Geef u interesse door aan buildingSMART Benelux en wij brengen u in contact.

Terug naar overzicht