RevitGG gebruikersdag 2019 in samenwerking met buildingSMART Benelux


Op 5 april aanstaande, vindt wederom een RevitGG Gebruikersdag plaats. En ook dit jaar vindt dit plaats in samenwerking met buildingSMART Benelux en op de locatie van Schiphol Group. Sommige sessies zijn gericht op de specifieke ontwerpapplicatie, maar ook voor de neutrale bezoeker is er genoeg informatie op te halen met het onderwerp ‘open standaarden’.


21 maart 2019

Zo komen een aantal open standaarden van buildingSMART aan de orde, waarvan IFC de meest bekende en voor de hand liggende. Daarnaast is er ook ruimte voor BCF en waarschijnlijk, mogelijk tussen de regels door, ook over MVD. Ook voor iedereen die geen genoeg krijgt van technische afkortingen in drie letters, is het raadzaam om snel te registreren.

Omdat het evenement kort na de buildingSMART International Standards Summit plaatsvindt, wordt er een terugkoppeling gegeven van dit evenement. Bezoekers krijgen een indruk van de internationale ontwikkelingen die plaatsvinden op het gebied van open standaarden. Verschillende personen van de Nederlandse delegatie die afreist naar Düsseldorf, verzorgen de terugkoppeling.

Een interessante spreker tijdens de gebruikersdag, is Jon Mirtschin. Jon is een echte open BIM man en veel te zien bij evenementen van buildingSMART. Hij komt uit Australië maar reist veel om zijn kennis en kunde te verspreiden. Vorig jaar tijdens de gebruikersdag was Jon virtueel aanwezig, dit jaar zal hij er fysiek bij zijn. Voor deelnemers is dit een kans om John te leren kennen en te ervaren waar hij mee bezig is.

Ben je een Revit gebruiker en/of op zoek naar meer kennis omtrent BIM en open BIM? Kom dan vrijdag 5 april naar het hoofdkantoor van Schiphol aan de Evert van de Beekstraat 202. Vergeet je niet te registreren zodat je verzekerd bent van een gezonde dosis openBIM op deze vrijdag.

Terug naar overzicht