Virtual Webinar: Improved BCF Workflows


ART_TR03_BCF-Workflow_20200520.png Een project omtrent het verbeteren van de gebruikerservaringen met BCF (BIM Collaboration Format) is inmiddels vertaald naar een Activity Proposal, in samenwerking met een aantal belanghebbenden (BAM, Dura Vermeer, van Wijnen en Strukton Worksphere). Met dit voorstel wordt in samenwerking met software ontwikkelaars onderzocht wat er nodig is om de gebruikerservaring met BCF te verbeteren.


20 mei 2020

De open standaard BCF is een generieke standaard en inmiddels breed geadopteerd in verschillende software. BCF maakt gebruik van JSON (bcfAPI) en/of XML, zoals ook te zien in de Technical Roadmap van buildingSMART International. De sessie over deze roadmap kunt u hier terugkijken.
De gebruiker heeft behoefte aan een voorspelbaar proces, onafhankelijk van de gebruikte technologie op de achtergrond. Het initiatief omtrent het verbeteren van de gebruikerservaring, slaat een brug tussen programmeurs van verschillende software en gebruikers met verschillende workflows.
Neem deel aan de webinar op woensdag 27 mei om 17:00u en leer meer over dit initiatief van buildingSMART Benelux. Registreren (gratis) voor deelname kan Via deze link.Terug naar overzicht